ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Chaffoteaux είναι µέλος του οµίλου Ariston Thermo, παγκόσµιου ηγέτη στην ανάπτυξη, κατασκευή και εµπορία συστηµάτων θέρµανσης και παραγωγής ζεστού νερού.

 

 

 

ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η κοινωνική ευθύνη ήταν µια από τις ιδρυτικές αρχές του οµίλου πριν από 80 χρόνια, αλλά παραµένει το στήριγµα της εταιρείας. Το όραµα της εταιρείας είναι ακόµη το ίδιο που δόθηκε από τον ιδρυτή της κ. Aristide Merloni. «∆εν υπάρχει αξία στην οικονοµική επιτυχία κάθε βιοµηχανικής πρωτοβουλίας αν δεν συνοδεύεται µε δέσµευση για κοινωνική πρόοδο.»

ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Περισσότερα από 250 άτοµα απασχολούνται στην  Έρευνα & Τεχνολογία. Ο σκόπος είναι η ανάπτυξη προϊόντων και πιο δοµηµένων λύσεων µε µεγαλύτερη άνεση, µικρότερη κατανάλωση ενέργειας, χαµηλότερους ρύπους. Οι ανανεώσιµες πηγές παίζουν µεγάλο ρόλο καθώς είναι πηγές ενέργειας µε µηδενικές εκποµπές ρύπων. Ο όµιλος Ariston Thermo επενδύει πάντα περισσότερα χρήµατα στη µελέτη των ηλιακών συστηµάτων, των αντλιών θερµότητας και των στοιχείων καυσίµων για την συµπαραγωγή θερµότητας και ηλεκτρισµού.

ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 

Η  Chaffoteaux  είναι ένα από τα κύρια εμπορικά σήματα του ομίλου. Πωλείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να βρείτε παντού κάποιον να σας υποστηρίξει.

 

 

Οι αξίες μας

 • article photo

  Εμπειρία και καινοτομία

  100 χρόνια εμπειρίας
  200 ευρεσιτεχνίες στο χώρο της οικιακής θέρμανσης

 • article photo

  Εγγύτητα

  Δίπλα στους επαγγελματίες, η ομάδα μας προσπαθεί κάθε μέρα να δώσει συμβουλές, λύσεις καθώς και να τους εκπαιδεύει ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες των πελατών.

 • article photo

  Απλότητα

  Η αισθητική και απλότητα οδηγούν όλα τα σχέδια ανάπτυξης και κάθε εμπορική αρχή μας.

 • article photo

  Πρόσβαση

  Προσφέρουμε πάντα, τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους πελάτες, τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών, προσβάσιμες και ανταγωνιστικές

 • article photo

  Πολλές πηγές ενέργειας

  Η εμπειρία μας στη θέρμανσης και στην άνεση ζεστού νερού χρήσης μέσω πολλών πηγών ενέργειας εγγυάται στους πελάτες μας λύσεις οικολογικά αποδοτικές