Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας στα πλαίσια της αξιοπιστίας και της διάρκειας, η Chaffoteaux επιχείρησε μια αυστηρά ποιοτική πορεία που ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς κανονισμούς του χώρου και μεταφράζεται σε τέσσερις συγκεκριμένες κινήσεις.

Η επέμβαση του τμήματος ποιότητας καθ’ όλη τη διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου προϊόντος.

Αντί να βρίσκουμε τα πιθανά προβλήματά μας κατά την διάρκεια της τελικής φάσης ελέγχου, αυτά διορθώνονται, σε κάθε βήμα της διαδικασίας βελτίωσής τους.
 

Έλεγχοι θραύσης

Πραγματοποιούνται συστηματικά σε κάθε νέο εξάρτημα, κάνοντας εφικτό τον έλεγχο της μηχανικής αντίστασης πριν την παραγωγή.
 

Έλεγχοι διάρκειας

Κάθε κομμάτι και κάθε εξάρτημα υποβάλλεται σε επιταχυνόμενους ελέγχους γήρανσης: ακραίες θερμοκρασίες, κύκλοι πίεσης, μηχανικά σοκ, κτλ., επιταχύνουν τη διαδικασία αντοχής και σχισίματος ενώ χρησιμοποιούνται και για την πρόβλεψη πιθανών προβλημάτων διάρκειας.

Έλεγχοι στην εγκατάσταση


Το  πέρασμα στη  τελευταία φάση, πριν το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος είναι οι έλεγχοι σε πραγματικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση προϊόντος στα χέρια των ανθρώπων που είναι στην καλύτερη θέση πρόσβασης: τους εγκαταστάτες και τους χρήστες. Από τη συσκευασία στα εγχειρίδια οδηγιών και από την εγκατάσταση έως την συντήρηση, το κάθε τι πρέπει να καταφέρει να πάρει μια θετική αποτίμηση πριν να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή.

Οι αξίες μας

 • article photo

  Εμπειρία και καινοτομία

  100 χρόνια εμπειρίας
  200 ευρεσιτεχνίες στο χώρο της οικιακής θέρμανσης

 • article photo

  Εγγύτητα

  Δίπλα στους επαγγελματίες, η ομάδα μας προσπαθεί κάθε μέρα να δώσει συμβουλές, λύσεις καθώς και να τους εκπαιδεύει ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες των πελατών.

 • article photo

  Απλότητα

  Η αισθητική και απλότητα οδηγούν όλα τα σχέδια ανάπτυξης και κάθε εμπορική αρχή μας.

 • article photo

  Πρόσβαση

  Προσφέρουμε πάντα, τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους πελάτες, τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών, προσβάσιμες και ανταγωνιστικές

 • article photo

  Πολλές πηγές ενέργειας

  Η εμπειρία μας στη θέρμανσης και στην άνεση ζεστού νερού χρήσης μέσω πολλών πηγών ενέργειας εγγυάται στους πελάτες μας λύσεις οικολογικά αποδοτικές