ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ARISTON ΜΕ 100.000 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

article photo

Ο Όμιλος Ariston γιορτάζει τη διάθεση 100.000 λεβήτων αερίου στην Ελληνική αγορά και επιβραβεύει τους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!
 

Με μία κλήρωση στο τέλος του 2022 θα μοιράσει πλούσια δώρα, για να δείξει την αναγνώριση και την εκτίμησή του στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον αριθμό-ορόσημο.
 

Αν είσαι κι εσύ επαγγελματίας στον τομέα των λεβήτων αερίου, στείλε τον σειριακό αριθμό από κάθε λέβητα του Ομίλου Ariston που πούλησες σε τελικό χρήστη εντός του 2022, και δήλωσε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα!
Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Fiorino, 2 αντλίες θερμότητας Ariston και 2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης Ariston είναι μερικά μόνο από τα δώρα που θα διατεθούν.


Για συμμετοχή στην κλήρωση:
Κάθε επαγγελματίας που πωλεί και εγκαθιστά σε τελικούς καταναλωτές λέβητες αερίου Ariston ή Chaffoteaux, πρέπει, προκειμένου να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, να αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση Contest2022.gr@ariston.com τα πλήρη στοιχεία του μέσω της συμπλήρωσης του Εντύπου Δήλωσης Συμμετοχής στο Διαγωνισμό (κατεβάστε εδώ). Στη συνέχεια, η συμμετοχή του επισφραγίζεται με την αποστολή του Εντύπου Δήλωσης Σειριακών Αριθμών (κατεβάστε εδώ) στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία δηλώνονται οι σειριακοί αριθμοί των συσκευών που πώλησε και εγκατέστησε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και για τους όρους συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Πρόσφατα άρθρα

Οι αξίες μας

 • article photo

  Εμπειρία και καινοτομία

  100 χρόνια εμπειρίας
  200 ευρεσιτεχνίες στο χώρο της οικιακής θέρμανσης

 • article photo

  Εγγύτητα

  Δίπλα στους επαγγελματίες, η ομάδα μας προσπαθεί κάθε μέρα να δώσει συμβουλές, λύσεις καθώς και να τους εκπαιδεύει ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες των πελατών.

 • article photo

  Απλότητα

  Η αισθητική και απλότητα οδηγούν όλα τα σχέδια ανάπτυξης και κάθε εμπορική αρχή μας.

 • article photo

  Πρόσβαση

  Προσφέρουμε πάντα, τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους πελάτες, τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών, προσβάσιμες και ανταγωνιστικές

 • article photo

  Πολλές πηγές ενέργειας

  Η εμπειρία μας στη θέρμανσης και στην άνεση ζεστού νερού χρήσης μέσω πολλών πηγών ενέργειας εγγυάται στους πελάτες μας λύσεις οικολογικά αποδοτικές