Εκπαίδευση

Εξυπηρέτηση

article photo

Σε μία αγορά πάντα ανταγωνιστική όπως η Ελληνική, η ευθύνη πηγάζει από την εξέλιξη των προδιαγραφών ασφαλείας, στις οποίες οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να ανταποκρίνονται γρήγορα και με ακρίβεια.

Το προσωπικό και όλοι οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της Chaffoteaux πιστοί στις δεσμεύσεις τους, για μια συνεχή και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη παρακολουθούν συνεχώς διδακτικές σειρές μαθημάτων, όπως επίσης ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των συσκευών της Chaffoteaux, με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται σωστά και με ακρίβεια ακόμα και στις προβληματικές τεχνικές καθώς και τους κανονισμούς που εξελίσσονται συνεχώς, με τρόπο ο οποίος είναι πιο κοντά στις ανάγκες του εγκαταστάτη.

Για συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι αξίες μας

 • article photo

  Εμπειρία και καινοτομία

  100 χρόνια εμπειρίας
  200 ευρεσιτεχνίες στο χώρο της οικιακής θέρμανσης

 • article photo

  Εγγύτητα

  Δίπλα στους επαγγελματίες, η ομάδα μας προσπαθεί κάθε μέρα να δώσει συμβουλές, λύσεις καθώς και να τους εκπαιδεύει ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες των πελατών.

 • article photo

  Απλότητα

  Η αισθητική και απλότητα οδηγούν όλα τα σχέδια ανάπτυξης και κάθε εμπορική αρχή μας.

 • article photo

  Πρόσβαση

  Προσφέρουμε πάντα, τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους πελάτες, τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών, προσβάσιμες και ανταγωνιστικές

 • article photo

  Πολλές πηγές ενέργειας

  Η εμπειρία μας στη θέρμανσης και στην άνεση ζεστού νερού χρήσης μέσω πολλών πηγών ενέργειας εγγυάται στους πελάτες μας λύσεις οικολογικά αποδοτικές